Samenwerkingen

Schakelring

Gastouder Gastouderopvang Waalwijk Sprang Capelle Jong en oud dementerende ouderen

Schakelring. Koetshuis, geopend in 2010, is een locatie voor kleinschalig wonen in Landgoed Driessen, Waalwijk. Koetshuis is speciaal gebouwd naar de wensen van dementerende ouderen. Zij wonen in woongroepen van zes bewoners en voeren daar samen met de medewerkers een huishouden.  Daarnaast bieden we activiteiten waar onze bewoners plezier aan beleven, zoals wandelen, spelletjes doen of kleine uitstapjes. Sinds kort werken wij samen met Gastouderopvang De Groene Wereld. Zij komen regelmatig op visite en dan ondernemen wij gezamenlijke activiteiten, zoals spelletjes doen, liedjes zingen of tekenen. De bewoners genieten er enorm van!

Meer informatie over Schakelring Koetshuis is te vinden op:
http://www.schakelring.nl/woonzorgcentrum-koetshuis/

Goed doel steunen

Goed doel, financieel steunen, 3e wereld, kansarme kinderen, weeshuis sri laka, gambia, dam tot dam loop, niños de Guatemala

Doenkids

 

Chandra is geboren in Sri Lanka, zij heeft  in Nederland een onbezorgde jeugd gehad. Zij wil graag iets betekenen voor kinderen die in armoede leven. Ieder jaar kiezen wij een goed doel uit. Wij hopen elke keer weer een mooi bedrag op te halen voor het door ons gekozen goede doel.

Gastouderopvang De Groene Wereld organiseert ieder jaar activiteiten waarbij wij de gehele opbrengst schenken aan een goed doel. Wij organiseren bijvoorbeeld een kerstmarkt, sponsorloop, rommelmarkt, inzamelingsactie etc.

De afgelopen jaren hebben wij geld ingezameld voor Stichting Niños de Guatemala, Stichting opkikker, Weeshuis Sri Lanka en voor een school in Gambia.
 

doenkids_logo_edited.jpg

DoenKids is gespecialiseerd in het ontwikkelen van activiteiten voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar. Er is een grote diversiteit aan activiteiten te vinden in ons aanbod. Natuurlijk staan er ideeën in voor leuke knutselwerkjes maar het omvat nog veel meer! Denk bijvoorbeeld ook aan  spannende speurtochten, grappige tik spelletjes, handige woordkaarten, uitdagende proefjes, gezonde recepten, sportieve uitdagingen, ontdek de natuur-activiteiten en nog veel meer.


Regelmatig laat ik mij als gastouder inspireren door dit aanbod en maak ik graag gebruik van de beschikbare materialen. Voor ieder kind zoek ik een activiteit passend bij interesses en ontwikkelingsfase van het kind. Plezier staat hierbij altijd voorop!

© 2020 All rights reserved    

Designed by Gastouderopvangdegroenewereld.nl