Samenwerkingen

Doenkids

doenkids_logo_edited.jpg

DoenKids is gespecialiseerd in het ontwikkelen van activiteiten voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar. Er is een grote diversiteit aan activiteiten te vinden in ons aanbod. Natuurlijk staan er ideeën in voor leuke knutselwerkjes maar het omvat nog veel meer! Denk bijvoorbeeld ook aan  spannende speurtochten, grappige tik spelletjes, handige woordkaarten, uitdagende proefjes, gezonde recepten, sportieve uitdagingen, ontdek de natuur-activiteiten en nog veel meer.


Regelmatig laat ik mij als gastouder inspireren door dit aanbod en maak ik graag gebruik van de beschikbare materialen. Voor ieder kind zoek ik een activiteit passend bij interesses en ontwikkelingsfase van het kind. Plezier staat hierbij altijd voorop!

Goed doel steunen

Goed doel, financieel steunen, 3e wereld, kansarme kinderen, weeshuis sri laka, gambia, dam tot dam loop, niños de Guatemala

 

Chandra is geboren in Sri Lanka, zij heeft  in Nederland een onbezorgde jeugd gehad. Zij wil graag iets betekenen voor kinderen die in armoede leven. Ieder jaar kiezen wij een goed doel uit. Wij hopen elke keer weer een mooi bedrag op te halen voor het door ons gekozen goede doel.

Gastouderopvang De Groene Wereld organiseert ieder jaar activiteiten waarbij wij de gehele opbrengst schenken aan een goed doel. Wij organiseren bijvoorbeeld een kerstmarkt, sponsorloop, rommelmarkt, inzamelingsactie etc.

De afgelopen jaren hebben wij geld ingezameld voor Stichting Niños de Guatemala, Stichting opkikker, Weeshuis Sri Lanka en voor een school in Gambia.
 

© 2020 All rights reserved    

Designed by Gastouderopvangdegroenewereld.nl