Over ons

​Om te beginnen stel ik mijzelf hierbij voor.
Mijn naam is Chandra en ben geboren op 19 november 1986 te Sri Lanka.
Ik ben opgegroeid in Wateringen in de gemeente Westland, hier heb ik altijd met heel erg veel plezier gewoond. Voor de liefde ben ik in maart 2015 van Den Haag naar Sprang - Capelle verhuisd. Hier woon ik samen met mijn man Jan (1982) en zijn 2 kinderen Wessel (2008) en Noa (2010) onze zoon (2020). We hebben een labrador genaamd Lola en een konijn. Wij wonen vlakbij landgoed Driesen en tegen de rand van Waalwijk en Kaatsheuvel aan.
 
In juli 2007 heb ik de opleiding Sociaal Pedagogisch Werker aan het ROC Mondriaan in Den Haag afgerond. Na het behalen van mijn diploma ben ik meteen als pedagogisch medewerkster aan het werk gegaan in de kinderopvang. De afgelopen jaren heb ik ervaring opgedaan met kinderen in de leeftijdscategorie 0 tot en met 13 jaar.  

Na bijna 10 jaar in de kinderopvang te hebben gewerkt, wil ik graag kinderopvang bieden in een kleinschalige, huiselijke en vertrouwde omgeving, waarbij het kind voorop wordt gesteld.
Ieder kind verdiend liefdevolle en persoonlijke aandacht. Buiten spelen en natuurbeleving is erg belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen, daarom gaan wij meerdere keren per dag naar buiten. De kinderen worden op een positieve manier benaderd. Dit betekent dat ik op een opbouwende manier omga met het gedrag en de emoties van het kind.

Regelmatig volg ik een cursus of training, om op de hoogte te blijven over de nieuwste ontwikkelingen in de kinderopvang.

 

Diploma & Certificaten 

Een selectie uit de gevolgde cursussen:

* Sociaal Pedagogisch Werker 
*  Module VVE
* Kinder-EHBO
* Aanpak kindermishandeling
* Gesprekstechnieken
* Prentenboekje Open
* Verschil jongens en meisjes
* Andere kijk op baby's
* Taaltoets 3F
* Introspectief
* BHV
* Motorische & zintuiglijke ontwikkelingen 
*Pedagogisch werkplan schrijven
* Pedagogisch Component

 

© 2020 All rights reserved    

Designed by Gastouderopvangdegroenewereld.nl