Gastouderbureau

Wat doet een gastouderbureau ?

Een gastouderbureau heeft een bemiddelende en begeleidende taak. Er kan door het gastouderbureau gezorgd worden voor scholing en cursussen. Vanaf 2010 is het een wettelijke verplichting dat de betalingen aan een gastouder, gedaan worden via een gastouderbureau.
Het gastouderbureau heeft de verplichting om de ontvangen en uitbetaalde bedragen van het jaar, door te geven aan de belastingdienst. De belastingdienst heeft hierdoor meer controle t.a.v. de aanvragen voor de kinderopvangtoeslag.

 
Gastouderbureau Boelie Gastouder Sprang Capelle

Boelie

Wij staan voor open communicatie waarbij de kinderen centraal staan. Een kind is het meest dierbare voor ouders. Het is daarom belangrijk dat ouders de juiste vorm van opvang voor hun kind kiezen en dat zij met een gerust gevoel naar het werk kunnen. Elk kind verdient het om zo goed mogelijk begeleid te worden naar een stabiele toekomst. Op een zorgvuldige wijze bekijken wij daarom de wensen en mogelijkheden en letten wij op de kwaliteit van de gastouderopvang. Hierbij staat de liefdevolle verzorging en de veiligheid van elk kind centraal.
Voor meer informatie: http://www.gastouderbureauboelie.nl/

Bureaukosten Boelie €27,50 per maand, per gezin. 

Gastouderopvang Gastouder Sprang Caplle Gastouderburau Bontekoe Loon op zand

De Vlinder

De Vlinder gaat ervan uit dat een kind wordt geboren met een eigen karakter en aanleg en dat het kind goed is zoals het is. Naar ons idee is elk kind leergierig en nieuwsgierig en heeft uit zichzelf de drang zich te ontwikkelen.

Om het kind de kans te geven zich te ontwikkelen is het belangrijk om een omgeving te bieden met voldoende uitdaging en veiligheid. Met omgeving wordt bedoeld de opvanglocatie, de andere kinderen en de gastouder. Met veiligheid wordt bedoeld speelgoed, inrichting, maar ook de figuurlijke veiligheid die de gastouder dient te bewaken om het kind geborgenheid en bescherming te bieden als het kind het nodig heeft. Met ruimte wordt bedoeld de letterlijke en de figuurlijke ruimte, de ruimte om jezelf te zijn en je te kunnen uiten. Voor meer informatie: http://www.de-vlinder.nl/gastouderopvang/
Bureaukosten De Vlinder €0,80 per uur per kind met een minimum van €16- per maand per kind en een maximum van €52,- voor het eerste kind (max €32,- voor het tweede kind)

© 2020 All rights reserved    

Designed by Gastouderopvangdegroenewereld.nl